Online szemináriumok
Élelmiszer higiéniai alapismeretek
Élelmiszer feldolgozás jogi háttere
Csomagolás, jelölés, nyomon követési rendszerek

Tantermi szemináriumok

Élelmiszer előállítás – üzleti alapok

  • Élelmiszer Vállalkozó – jogi, adózási tudnivalók
  • Szakmai szervezetek és törvényi háttér
  • Higiénia, Élelmiszer-biztonság, Minőségbiztosítás
  • Piaci trendek
  • Üzleti és Marketing Tervezés
  • Hogyan növelheti értékesítési volumenét?

Azonosítás, Csomagolás, Nyomon követési alapok

  • Élelmiszer biztonság
  • Gyártási jó gyakorlatok
  • Mikrobiológia és higiénia
  • Allergének és szennyező anyagok
  • HACCP alkalmazása
  • Dokumentálás,nyomon követhetőség, audit
  • Project Type: Food Hub
  • Terület: 600 nm
  • Project Year: 2017